چند اعلامیه مرتبط با کوانتوم هفته گذشته در نشست G20 در نیودلهی، هند، منتشر شد. ابتدا، آمریکا و هند توافق کردند که برنامه آمریکا و هند در زمینه فناوریهای بحرانی و نوظهور (iCET) که در اصل در مه 2022 امضا شده بود را به سطح بالاتری ارتقاء دهند و گسترش دهند. همکاری در بسیاری از زمینهها تقویت میشود و یک ترتیب اجرایی جدید برای یک شراکت سازمان تحقیقاتی بین بنیاد علوم ملی آمریکا و سازمانهای علمی هندی ایجاد میشود که فناوری کوانتوم را یکی از زمینههای همکاری خواهد شد. به علاوه، یک مکانیزم هماهنگی مشترک کوانتومی هند و آمریکا برای تسهیل همکاریهای تحقیقاتی و صنعتی با صنعت، دانشگاه و سازمانهای دولتی تأسیس خواهد شد. اطلاعات اضافی میتواند در بیانیه مشترک هند و ایالات متحده و برگه اطلاعات با عنوان “تقویت همکاری استراتژیک ایالات متحده و هند با برنامه iCET” یافت شود.
یک اعلامیه دیگر توسط تبادل کوانتومی شیکاگو (CQE) صادر شده است که اعلام کرده است که موسسه فناوری هند بمبئی (IIT Bombay) به عنوان یک شریک بینالمللی به CQE پیوسته است. عضویت در CQE نه تنها به تسهیل همکاری تحقیقی بین IIT Bombay و سایر اعضای CQE کمک میکند، بلکه همچنین به توسعه انبوه متخصصین آموزش دیده کمک میکند تا پیشرفت فناوری کوانتوم را در آینده تسریع دهد. یک اعلامیه مطبوعاتی که اعلام میکند که IIT Bombay به عنوان عضو جدید CQE پیوسته است، در وبسایت دانشگاه شیکاگو قرار دارد.
در آخر، مرکز ملی علوم پایه اس.ان. بوز در کلکته، هند، به عنوان یک عضو از کنسرسیوم توسعه اقتصادی کوانتوم (QED-C) پذیرفته شده است. کنسرسیوم توسعه اقتصادی کوانتوم (QED-C) یک ائتلاف از نهادهای ذینفع است که هدفش تمکین و رشد صنعت کوانتوم است. ابتدا عضویت تنها محدود به شرکتهای آمریکایی بود، اما QED-C هماکنون عضویت را برای سازمانهای موجود در کشورهای انتخابی باز کرده است. عضویت برای سازمانهای مستقر در هند تا ژوئن امسال باز شده است.
Leave a Reply