די-ווייב הודיעה על תוצאות מוקדמות משבב בדיקה שפיתחה לאופיין את הקיוביטים הסופרקונדקטיביים של פלוקסוניום שהיא מתכננת להשתמש בהם. די-ווייב בחרה בדרך שונה ממספר מהיצרנים האחרים של מעבדי הסופרקונדקטיביים, כולל IBM, Google, Rigetti ואחרים, שמשתמשים במה שנקרא קיוביטים טרנסמון. הגישוב של פלוקסוניום הוא גישה יותר חדשה והיא משלבת מאפיינים של מעגלי קיוביטים של פלוקס וקיוביטי שערים.

די-ווייב מאמינה שהגישה של פלוקסוניום עשויה להיות טובה יותר מקיוביטים טרנסמוניים מאחר ובהם ייתכן לספק זמני רגעה (T1) טובים יותר, לספק הפרדה גדולה יותר בין מצבי אנרגיה נמוכה וגבוהה, שיכולה להוביל לפיצוץ מצבים נמוכים וגם לפעול בתדרים הרבה פחותים, מה שמפשט את המורכבות בבקרה. די-ווייב כרגע מאפיינת את השבב ודיווחה על מדידות מוקדמות של זמני T1 (רפורמה) בטווח של 100 מיקרו שניות, זמני T2R (דיפייז’ינג רמזי) בטווח של 10 מיקרו שניות, וטמפרטורת פלוקסוניום אפקטיבית של 18 מיליקלווין.

די-ווייב מציינת שהם מרוצים למדי מההתקדמות הזו מאחר והתוצאות המוקדמות הללו כבר תואמות את מעגלי הפלוקסוניום האחרים שכבר דווחו עליהם בספרות המדעית. החברה הוציאה גרסה לעיתונות כדי להודיע על התוצאות המוקדמות הללו, הזמינות כאן, ופרסמה גם מאמר טכני עם נתונים נוספים באתר האינטרנט שלה, שניתן לראות כאן.

Never miss breaking news – sign up now to be notified!

Leave a Reply

Trending

%d bloggers like this: